Nederland is een nieuw kledingmerk voor mannen rijker: ANTOON biedt alle basics die een man nodig heeft, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals linnen, zijde, jakwol, kasjmier, PIMA katoen en bamboe. De hoge kwaliteit van de stoffen en de tijdloze modellen zorgen voor een klassieke, casual uitstraling en een aangenaam draagcomfort.

ANTOON wil het leven van mannen makkelijker maken, door zich te richten op wat mannen belangrijk vinden: alle basics in één shop, een uitgebreid, stijlvol aanbod en het ultieme draagcomfort,” zegt Gabriel Thissen, oprichter en eigenaar van ANTOON. “De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos dankzij het royale kleurenpalet. Voortaan hoef je als man niet lang meer te zoeken om te vinden wat je nodig hebt. ANTOON staat voor tijdloze mode in een slow fashion mindset.”

Duurzaam en sociaal
De collecties van ANTOON worden vervaardigd van hoogwaardige natuurlijke materialen, die veelal op milieuvriendelijke wijze verwerkt zijn. Door de jarenlange samenwerking met zijn producenten kent ANTOON de productiemethoden en de arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Omdat ANTOON rechtstreeks afneemt van de producent ontstaat er een kortere weg van producent naar consument en is de collectie verkrijgbaar tegen eerlijke prijzen. 

Op steeds meer locaties verkrijgbaar
Onlangs opende ANTOON zijn eerste Brand Store in Apeldoorn en binnenkort komen daar winkels in Amsterdam, Den Bosch en Maastricht bij. De ANTOON-collectie is daarnaast exclusief online in de webshop te verkrijgen. 

Kijk voor meer informatie op www.antoonbasics.com en volg ANTOON via Instagram

10 augustus 2022